Matthew Tuck Guitar Custom

Matthew Tuck Jackson RR Custom
Matthew Tuck Jackson RR Custom

weeeeeeeeeeeewwwwwwwww,,,,,

Jackson Randy Rhoads Custom yang sekarang di pake sama Matt Tuck (frontman from Bullet For My Valentine) di tambahin tanda tangannya si Matt Tuck dibelakang headstocknya plus siluet animasi Matt Tuck..

Tapi disini Matt Tuck enggak extreme ngerubah desain ataupun warna dari guitar tersebut (takut kualat kali sama yang punya (Randy Rhoads)…..hhehhehheheee……)

Secara eseluruhan guitar ini udah cukup garang banget n’ enggak bakal malu-maluin kalo di ajak manggung..

Tapi sayangnya guitar ini belum dilengkapi tremolo up-down, jadi sedikit kurang lengkap aja…

at least……………………….Ne guitar OK punya…

Buat masalah harga ni guitar, sebandinglah sama kualitasnya,

yaitu sekitar………$1,799.99

weeeeeeeeeeeeeeeeeeeewww………….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

About ziescious
i never told you what i do for living

One Response to Matthew Tuck Guitar Custom

  1. google says:

    I liked your article is an interesting technology
    thanks to google I found you

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: